8 червня Команда Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» (Проект USAID) обідала з журналістами національних ЗМІ. Прес-ланч проходив на території станції теплопостачання (СТ) «Позняки», яка забезпечує теплом та гарячим водопостачанням жителів однойменного масиву «Позняки» та масиву «Осокорки». Прес-ланч було організовано за підтримки Київської міської державної адміністрації, КП «Київтеплоенерго» (КТЕ) та Проекту USAID. На заході роз’яснювалися питання, що стосуються роботи КП «Київтеплоенерго», а саме: підготовка до опалювального сезону, протиаварійна робота, питання тарифів на тепло та гаряче водопостачання (які зараз у КТЕ є нижчими ніж у «Київенерго»), як і кому сплачувати за гарячу воду й опалення, де отримати консультації й укладати договори тощо.

Одним із важливих питань, які обговорювалися під час заходу, була також співпраця з Проектом USAID. В рамках партнерства, Проект USAID допоможе Києву з розробкою нової схеми теплопостачання міста. Це дасть можливість підвищити енергоефективність та знизити затрати у цій сфері. Крім того, Проект підтримає низку інформаційних заходів для інформування киян щодо змін, які відбуваються в період переходу теплових мереж у комунальну власність. 
На запитання ЗМІ відповідали спікери: заступник голови КМДА Петро Пантелеєв; в.о. директора комунального підприємства «Київтеплоенерго» Вячеслав Бінд; в.о. генерального директора Комунального концерну «Центр комунального сервісу» Андрій Щербина; заступник керівника Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» Дмитро Ємельяненко.