З 19 по 23 червня 2017 року Асоціація Інженерів Енергетиків України (АЕЕ Україна) за підтримки проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні" (Проекту USAID) проведе тренінг за програмою Міжнародної Асоціації Інженерів Енергетиків "Сертифікований енергоменеджер СЕМ". Участь для працівників адміністрацій, комунальних підприємств, “навчальних” та науково-дослідних закладів з міст-партнерів проекту USAID безкоштовна.

Запрошуємо до участі в конкурсному відборі представників міст-партнерів Проекту USAID, що відповідають наступним вимогам АЕЕ®:

Освіта

Досвід роботи

Чотирирічна інженерна чи будівельна освіта

Трирічний досвід роботи в енергетичній галузі або в енергоменеджменті

Чотирирічна освіта в області технологій, науки про навколишнє середовище, фізики або наук про Землю

Чотирирічний досвід роботи в енергетичній галузі або в енергоменеджменті

Чотирирічна бізнес-освіта (або суміжні галузі)

П’яти річний досвід роботи в енергетичній галузі або в енергоменеджменті

Для участі в конкурсному відборі серед спеціалістів необхідно подати до АЕЕ Україна (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) до 5.05.2017:

1.    Заповнену та підписану заяву кандидата.
2.    Рекомендацію-направлення від Міської Ради, або навчального, науково-дослідного закладу щодо доцільності навчання кандидата.

У разі виникнення яких-небудь запитань звертайтеся до АЕЕ Україна за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефоном +38044 484 02 75.

ЗАЯВА КАНДИДАТА