ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ ПОСІБНИКА

Посібник розроблявся для широкого кола читачів. На думку авторів він може бути корисний для чиновників різного рівня, голів місцевих громад, муніципалітетів, директорів приватних підприємств та бюджетних установ, начальників та технічних спеціалістів тепло- та електрогенеруючих компаній, виробників біоенергетичного обладнання, технічних консультантів, населення, науковців та студентів. Основною цільовою аудиторією є технічних персонал компаній, що здійснюють підготовку  проектів виробництва теплової енергії з біомаси.

МЕТА СТВОРЕННЯ ЦЬОГО ПОСІБНИКА

Мета створення посібника – представлення актуальної практичної інформації та найсвіжішої аналітики щодо впровадження біоенергетичних проектів в секторі теплової генерації на основі реальних прикладів успішних проектів та досвіду авторів. Акцент робиться саме на висвітленні практичних аспектів та конкретних особливостей реалізації проектів та підштовхування цільової аудиторії до застосування отриманих знань на практиці. Структура посібника побудована таким чином, що сприяє стійкому засвоєнню інформації як для обізнаних в цьому питанні спеціалістів, так і для тих, хто тільки має намір на цей ринок заходити.

ЕФЕКТ, ЯКИЙ МАЄ СПРИЧИНИТИ ПОСІБНИК

Посібник містить детальні відповіді на питання щодо типових технічних, економічних, екологічних та організаційних особливостей планування та реалізації проектів використання біомаси в галузі теплопостачання, внаслідок чого підвищується загальний рівень обізнаності суспільства в питаннях енергетичного використання біомаси, що, в свою чергу, має прискорити розвиток біоенергетичного сектору в Україні, сприяючи підвищенню енергетичної незалежності нашої держави.

ЯКИЙ ВПЛИВ МАЄ ПОСІБНИК НА УКРАЇНЦІВ

Представлена у посібнику інформація направлена насамперед на формування позитивного іміджу біоенергетики серед українців, створення суспільної думки читачів щодо переваг біомаси над традиційними видами палива та енергії, спонукання до розвитку сектору біоенергетики. Представлена технічна інформація буде сприяти покращенню обізнаності зацікавлених сторін в підготовці та реалізації біоенергетичних проектів

ІНШІ ВАЖЛИВІ ФАКТИ 

Наразі посібник було представлено та роздано у кількості 300 прим. на семінарах та тренінгах ГО "АВЕ" в Україні, розіслано поштою комунальним підприємствам теплопостачання. Посібник також доступний в електронному вигляді для всіх бажаючих на сайті ГО "АВЕ".