Підтримкою діяльності ОСББ у Павлограді опікується Ресурсний центр підтримки ОСББ, створений на базі Павлоградської міської громадської організації "ОСББ – майбутнє Павлограда". Протягом 2015 – 1 півріччя 2016 року у місті зареєстровано 194 нові об’єднання співвласників. Для порівняння: у 2013 році зареєстровано лише три ОСББ, а у 2014 – два. Всього в Павлограді станом на 30 червня 2016 року створені 310 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Ресурсний центр допомагає як у супроводі ініціативних груп в процесі створення ОСББ, так і діяльності вже створених об’єднань. У 2015 році на базі РЦ проводилися безкоштовні семінари для бухгалтерів і голів ОСББ, навчальні заходи з написання проектних пропозицій та особисті консультації. У 2016 році, окрім особистих консультацій, організовувалися семінари з написання проектних пропозицій для участі в різних конкурсних програмах, робочі зустрічі для вирішення проблемних питань. Ресурсний центр дуже активно співпрацює з місцевими ЗМІ, постійно висвітлюючи свою роботу та актуальні питання діяльності ОСББ не лише в Павлограді, а й по всій Дніпропетровщині.

Консультанти Ресурсного центру ініціювали розроблення та прийняття міської програми підтримки ОСББ (перший напрямок – конкурс енергоефективних проектів зі співфінансуванням 30%/70%, другий напрямок – компенсація відсотків за кредитами, що залучають об’єднання).