Gorjachaja voda2

3 квітня 2019 року було оприлюднено обговорення проекту постанови Кабінету Міністрів України, з яким можна ознайомитися нижче.

Повідомлення про оприлюднення
проекту постанови Кабінету Міністрів України
«Про затвердження Правил надання послуги з постачання гарячої води та типових договорів про надання послуги з постачання гарячої води»

Розробник
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

 

Стислий виклад змісту проекту
Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил надання послуги з постачання гарячої води та типових договорів про надання послуги з постачання гарячої» (далі – проект постанови) розроблено Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України на виконання пунктів 1, 2 частини першої статті 4, частини другої статті 12 та частини четвертої статті 22 Закону України від 9 листопада 2017 року «Про житлово-комунальні послуги».

Проектом постанови пропонується затвердити:
- Правила надання послуги з централізованого постачання гарячої води;
- Типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання гарячої води (із здійсненням обслуговування і поточного ремонту внутрішньобудинкової системи постачання гарячої води);
- Типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання гарячої води;
- Типовий колективний договір про надання послуги з постачання гарячої води;
- Типовий договір про надання послуги з постачання гарячої води з колективним споживачем;
- Типовий договір про надання послуги з постачання гарячої води з власником (користувачем) будівлі.

Прийняття проекту постанови дозволить врегулювати механізм надання послуги з постачання гарячої води у жилих і нежитлових приміщеннях, будинках і спорудах, комплексах будинків і споруд, встановити вимоги до якості, одиниці виміру обсягу спожитої споживачем гарячої води, визначити порядок оплати послуги та укладання договорів про надання комунальної послуги з постачання гарячої води.

Проект цієї постанови вже оприлюднено на офіційному веб-сайті Мінрегіону (www.minregion.gov.ua) у рубриці «Регуляторна політика».

Зазначимо, що протягом місяця Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Департамент систем життєзабезпечення та житлової політики приймає зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань за адресою: 03150, м. Київ, вул. Ділова, 24, тел. 207-18-39; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Також можна направляти свої зауваження та пропозиції Державній регуляторній службі України за адресою: 01001, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, тел. 254-56-73, факс 254-43-93; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.